Första turen...

Första powerwalken idag på väldigt länge . Kändes skönt i detta underbara väder. Såg också när jag var nere och vände i stan att de öppnat uteserveringarna (nu när jag inte jobbar missar man lite vad som händer i stan eftersom man inte är där varje dag) så det får man minsann bli ett besök där idag ! 

Ut i solen och njut ni! 

På min lilla promenad...

Nya rutiner...

Jaha , första 8:30 lämningen för barnen idag på väääldigt länge. Fick väcka Nova som jag  misstänkte då hon ofta är en riktig sjusovare. Men trots det gick det bra, inget gnäll alls. 
Så nu är det väl dags att skaffa sig lite nya rutiner fram till september. Känns så konstigt att vara hemma utan barnen, precis som jag gör fel som lämnar dem. Innan när vi hade 15 timmars vecka på dagis var det bara Nova jag lämnade och sedan var jag hemma med Theo ju. Efter fyra timmar själv här hemma har jag hunnit med en hel del och nu saknar jag de små skitungarna :)

Ska slänga i mig lite lunch nu tänkte jag. 

Ciao!

Lediga dagar...

Njuter av våra lediga dagar så mycket vi kan. De här lediga dagarna kommer dessutom bli lite fler fram till hösten nu när jag inte jobbat och jag ska verkligen försöka dra full nytta av tiden med mina små söta vildingar för jag vet att denna tiden aldrig kommer tillbaka. 
Hoppas ni alla har det bra i solen...

Glasspaus...