Drömmarnas värld x 3...

Nova somnade snabbt ikväll, en riktig trött fis och i skrivande stund somnar även Theo, våra små sjuklingar :(
Men nu tänkte även jag hamna i drömmarnas värld ett tag. Fått i uppdrag av mannen att hitta en resa jag vill på, var, när och hur länge får jag bestämma (inom rimliga gränser givetvis, vandring i Amazonas känns inte aktuellt), får se vad jag kan hitta som passar oss alla på något sätt men det är så härligt att sitta och planera resor, halva nöjet liksom!

Gokväll!


Prinsessan Nova i drömmarnas värld


Kategori:

Tropikariet!

Igår var vi på tropikariet med Magda, Jens, Nike & Ally. Det var första gången för Novas del och hon tyckte det var hur kul som helst. Hon sa knappt ett pip på hela tiden, kanske var hon lite skraj men verkade mest förstummad över att där var så mycket att titta på.




Ett besök inne hos krokodilen


Så himla cool apa, kolla frissen!

Den här spindeln är mindre cool, blä!


Lekrummet för oss själva :)

Vi fick klappa en söt liten krokodil, inget för Nova dock...

Novas hand i gorillans...

Glass paus...

Finaste killarna!

Timon! :)






Kategori:

Narcissus!

Vår egna Narcissus - Theo älskar att se sig själv i spegeln, haha!



Kategori:

When pigs fly!

Nu är det dags att "fita" till sig (himla fult ord det där). Jag och svärmor ska på gym - fortsättning följer...
Kategori:

Gekås!

Igår gjorde vi Ullared/Gekås. Har inte varit där på sju år. Riktigt kul och massa fynd kunde göras speciellt om du har barn men såklart även annars. Men jag kom som vanligt hem med mest grejer till småttingarna :)
Kommer absolut åka dit med lite mer jämna mellanrum nu, det tar ju inte mer än en timme drygt att köra dit från oss.


Här var det färdigshoppat och Nova lyssnar på nalle puh ljudbok som hon fick till sin rosa lilla cd spelare som även den köptes under dagen
Kategori:

Iris & Pelle!

Har skrivit om denna butik i lilla Hörby förr men ville bara tipsa om den igen. Superfina grejor och så gullig personal. Skulle tagit ett mer ordentligt foto på tjejen som hjälpte oss men hon kom tyvärr bara med lite på kanten. Tog fram massa leksaker och grejor som Nova kunde leka med. Novafisen blev helt kär i henne, slängde sig om halsen på henne när hon fick ett gosedjur och gav henne slängpussar när vi skulle gå och vår lilla fis är rätt svårflörtad annars. Jag var ute efter ett par pleasejeans och trodde den tjejen hade ett par sådana på sig men det var ett par andra. Hon sa hon älskade de men de var tyvärr slutsålda :( Haha, då säger hon, du kan prova mina så kan jag beställa ett par till dig och skicka dem. De satt som en smäck! Vilken tur och verkligen bra service!
De var en riktigt rolig tur, tack svärisarna för allt och för att ni tog Theo, två hela nätters sömn på en vecka, vilken lyx!












Kategori:

Uteservering!

Yes! Äntligen har första lunchen på uteservering intagits för i år, härligt, härligt!

Theos övernattning hos farmor hade gått toppen! Skönt att höra och väääldigt skönt att få sova, tack!


Fångade en av Novas få glada stunder. Det är en riktigt kinkig flicka vi har men det är ju klart, hon är säkert trött på att vara hängig och förkyld - riktigt förkyld och täppt är hon nu lilla fisen...
Kategori:

Första sleep overn...

Theo sover borta i natt för första gången. Vi ska få sova en HEL natt och farmor får gosa med Theo.
Nova sover "redan", som tur var blev det inte en lika jobbig nattning som igår. Hon är alltid väldigt duktig på att gå och lägga sig annars men nu när hon är sjuk har det varit lite jobbigare... Jag och Marcus ska njuta av tystnaden, äta lite godis och snacks och kolla TV, vilken lyxkväll, så välbehövligt!

Gokväll!


Farmor med Theo

Älskade busungen
Kategori:

Normalt?

Ingen förskola för Nova idag heller, minns inte sist hon gick sina tre dagar i streck...
är det verkligen normalt att åka på så här mycket? Hosta och förkyld är det som gäller nu, suck... Stackars lilla pluttan.



Kategori:

It's a boy!

Stort grattis säger vi till Nova och Theos nya kompis, Carro och Markus son som äntligen kom i natt efter en kämpig förlossning.
Så duktig du varit vännen!



Kategori:

Rån...

Theo fick smaka smörgåsrån för första gången förra veckan och då var det inte så poppis, lite konstigt att det var hårt från början men nu går det hem, precis som allt annat han får smaka, haha!






Kategori:

Tjejkväll!

I lördags var Fi, Bettan & Maria här, det var nästan fem månader sedan vi sågs alla tillsammans. Riktigt mysigt och välbehövligt med tjejsnack :)


Lånar fotot från dig Fi :) Synd du inte är med på bilden men du är ju hyffsat lik henne i mitten ;)
Kategori:

Sushi!

Cindy, Ronald, Daniel och Basti var här igår. Med sig hade de såklart Nova som hade sovit över där. Hade gått jättebra synd bara att hon fick feber, typiskt.

Vi har länge sagt att vi skulle bjuda på sushi eftersom de inte ätit det på "riktigt", bara smakat (förutom Daniel) så det fick det bli! Ronald tyckte det var riktigt gott och Cindy tyckte med det var gott, Daniel visste vi gillade det men Basti fick beställa pizza, haha! Alla blev förhoppningsvis mätta och belåtna ;)


Love you all! ♥
Kategori:

Tält...

Har ett tag velat ha ett fint tält inne på Novas rum som hon kan leka i, hon älskar att bygga kojor och "gömma" sig under täcke så tänkte att det hade ju varit perfekt med ett fint litet tält. Det finns så många otroligt fina, det har aldrig varit problemet, problemet var platsen men så igår kom jag på - tada! det kan ju vara inne på Theos rum! Så nu är jakten igång igen, tanken på att sy ett själv har till och med slagit mig men än så länge bara en tanke, haha!
Indian Teepee
 
 
Play tent
 
DIY play tent  = so cute!
 
mokkasin
 
WEEKDAY CARNIVAL: // KIDS BOX BED
Bilder lånade från http://pinterest.com/charlottaling/kids-stuff/

Fint i barnrummet...

Hittade en sida som säljer riktigt fina barnmöbler, t.ex denna fina miniägget kopia - vill ha!!! Tur de inte verkar gå att få tag på så lätt här i Sverige, annars hade vi nog blivit några tusen fattigare ;), så söt ju!!
Ni hittar sidan HÄR.
 
 
Replica kids egg chair

Fantastiskt kul och ärlig blogg!

Hade helt glömt bort denna underbara blogg - hormonerhemorrojder.com. Jag har för mig att jag gjort ett inlägg om denna blogg tidigare men det var nog på min gamla adress. Ett besök dit är måste för alla mammor (och pappor med för den delen), fantastiskt roligt!
 

?

Får tyvärr inte rätt på några av bilderna i förra inlägget, vet inte varför? Sorry!
Kategori:

Premiärer...

De senaste dagarna har bestått av lite premiärer. Theo var på väla för första gången (mycket viktig händelse, måste ju vänja honom vid shopping), första grillningen för i år i trädgården är gjord, Nova har invigt sin lekstuga för säsongen och Nova har för första gången fått nässelutslag (mindre rolig premiär)...


Glad skit som vanligt :)

Staffan - en annan glad skit, var också med ;)

Nova var mycket glad över sin första "riktiga" fotboll

Grillmaster!

I stugan...

med lite kex såklart, invigningen till ära :)

Vår lilla rödflammiga flicka :(


Kategori:

Röd!

Stackars vår lilla fis fick någon allergisk reaktion idag. Röd och "bubblig" överallt.Det blev besök på akuten och medicin men som tur är hon hur pigg som helst nu :)



Kategori:

Blommor!

Jag försöker verkligen odla fram ett intresse för trädgårdsarbete :) Det går sådär men det går på rätt håll iallafall. Med tanke på vår " lilla " trädgård skulle det ju underlätta om man tyckte att det var kul...


Det blev lite nya blommor och träd i krukorna igår, det behövdes verkligen.
Kategori:

Glad tjej!

Det var en glad tjej som kom hem från cirkus igår! Med sig har hon allt ett barn vill ha med sig hem från en cirkus, tack farmor och farfar för att ni gjorde detta med lilla fisen :)
















Kategori:

Cirkus!

Farmor och farfar har precis varit och hämtat Nova för att ta med henne på cirkus - för första gången! Ska bli så kul att höra vad hon tyckte sen.
Så nu är det jag och lilla solstrålen Theo ensamma hemma i några timmar...

Ha en bra dag!


Redo för cirkus, tror vi :)

"Lilla" solstrålen
Kategori:

Nyhetsmorgon...

Kollar på TV 4 och fråga doktorn om barnsjukdomar och förkylningar och när n man kan vara på förskolan och inte, känns som det är ett aktuellt ämne här...



Kategori:

Vårkänsla...

Snälla, snälla solen - stanna här nu! Det har varit så härligt med lite vårkänsla de senaste dagarna. Nu är vi på väg hem efter en natt hos mamma och pappa och god, mysig lunch hos mormor & morfar idag.
Imorgon är vardagen tillbaka, får se om Nova ska iväg till dagis eller hon får stanna hemma lite till och bli helt frisk, näsan rinner fortfarande litegran...