Ambulanstur - check!

15 månader hann Theo bli innan det var dags för första ambulansturen. Vår lille busunge hade lyckats få fram en flaska med ättiksprit och tog sig en liten klunk vilket såklart inte är så bra. Slarvigt av oss som föräldrar och man känner sig så dum. Det där är inget man använder så ofta (jag lägger iaf inte in grönsaker så ofta) så den stod där i skafferiet någonstans och såg lockande ut för honom. Det är ju så starkt och äckligt så det var inte mycket han fick i sig men vi blev skickade till Helsingborg härifrån med ambulans, blåljus och sirener, hela kittet, detta pga att han kunde fått andnöd men inget hände under hela vistelsen. Två gånger, en gång igår och en idag, har de kollat i näsan och ner i svalget med en liten slang och allt såg fint ut, bara lite rodnad men inga frätskador alls, så skönt!!
Vi fick stanna över natten och Theo fick dropp, lilleman, han var så duktig. 
Inatt ska det bli skönt att sova i egen säng och inte oroa sig för att något är galet med honom. ALLT som kan tänkas vara farligt är nu utom räckhåll för vår älskade busunge.
All personal, både i Ängelholm och Helsingborg har varit super, tack!

Theo sov rätt bra på sjukhuset...
Glad kille imorse men gillar inte blixten 😊
Visar upp sitt dropp 
När man varit så duktig måste man ju få en liten nalle 😉

E x 3...

Helgen har spenderats i Malmö hos Elvar, Emma och Ebbe! Det var så mysigt och roligt att det äntligen blev av. Vi har fått avboka flera gånger pga att vi varit sjuka, men nu så :)
Tack för allt fina familjen Jakobsson!



När tar det slut!?!

Nova och Theo är dåliga igen!! Nova börjar bli en aningen bättre men Theo har haft feber i ett par dagar nu och att det kan komma så mycket snor från två så små människor förundrar mig alltid.
Theo har fått två kindtänder och en hörntand nu så det hänger säkert ihop med hur han mår... Men vad jag längtar efter vår! Conversen åkte i alla fall på i helgen, var ju nästan 7 grader varmt ;)


Trött liten fis...

Morgonmys syskonen emellan...

Haha, glad "snorunge"...

Könsroller...

För en gångs skull skriver Aftonbladet något vettigt... 
För att läsa artikeln, klicka HÄR

Finaste Liljorna!

Tack för en härlig dag med god mat och bästaste sällskapet, mysigt som alltid!


Denna gången kom jag ihåg att ta lite bilder i alla fall :)

Fin i kanten...

Kolla in Theos lillfinger när han äter, haha!






Premiär!

Då är nya vagnen invigd och ståbrädan är väldigt poppis för Novas del och Theo tycker det är jättekul att se Nova samtidigt som han sitter i vagnen, win-win alltså :)



Klätterapa!

Så var det dags igen... Theo a.k.a klätterapan har trillat och slått sig. Denna gången skulle han på något sätt klättra upp på en leksaks barnvagn vilket såklart slutade med att han stod på huvudet och landade dessutom med pannan på en legobit - aj!!