Blöjfri!

Vår fina, duktiga lilla (stora) flicka har ingen blöja längre! Hon har varit så duktig, tog typ en dag sedan fattade hon galoppen, skönt!


Nova på promenad, söta gumpelallan är så liten utan blöja :)

Fredag hela veckan...

Såhär på semestern tycker jag det nästan känns som fredag hela veckan så man blir lite snurrig på vilken dag det egentligen är. Ledsen för dålig uppdatering men man passar på att vara ute och njuta av det fina vädret, träffa vänner och familj och prioriterar faktiskt bort telefon och dator vilket känns ganska skönt. Hade söta Emma och Elvar här igår, tack för allt! Och idag kom mamma och pappa som vi inte sett på nästan tre veckor, så härligt att ha de hemma även om vi bor en bit bort från varandra.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla ett avsnitt av Hart of Dixie :)
Godnatt!


I Torekov häromdagen...

Finaste fisen!

Theo gillade att leka med sanden :)

Emma och Nova leker prinsessa men har ett stadigt grepp om lilla gubben som hon blev så glad för, tack E&E!

Det fanns även en prins ;)





Pricksäkert!

Jag får ju lov att säga att det verkar som Macke prickat in rätt veckor att ta semester, det här är sommar! Just nu håller vi (läs Marcus) på att göra en uteplats på framsidan. Ska bli riktigt härligt när den är färdig, tror det kommer bli mycket snyggt, har ju en väldigt händig och duktig man måste jag säga.
Imorgon kommer mamma och pappa hem från farmor och Italien, som vi saknar dem!
Ha en trevlig kväll, här hoppas vi på en natt med betydligt bättre sömn än de senaste nätterna annars blir jag tokig(are) :)


Utgrävning pågår...

Snälla Staffan var och hjälpte till idag, här gosas det med vår kinkiga kille

Vart tog natten vägen?

Har legat i sängen - vaken och sett morgonen gry utan att ha sovit. Theo verkar precis ha somnat till men det vet man aldrig hur länge det varar. Dessa förbenade tänder, som de kan ställa till det, stackars lilla gossen. Nu har två till kommit fram så fyra små bissingar har han nu.
Känner mig väldigt hungrig, blir nog så när man ligger vaken så mycket men känns fel att gå upp och äta frukost nu klockan fem.
Hoppas på någon timmes sömn nu på morgonkvisten så man kan njuta av ännu en dag i solen.


Älskade lilla skitunge som håller mamma och pappa vakna om nätterna

Inte 15 längre.

Igår kände jag mig gammal och riktigt trött. Varit fullt upp (men bara roliga saker) senaste dagarna och jag klappade ihop fullständigt när vi kom hem igår. Strax innan åtta så fort min rumpa nådde sängen blev jag liggande, jag var helt slut. Haha, ja det märks att man inte är 15 längre.
Kanske är det skogsluften som hjälper på med det här trötta men vi har det bra här :) I onsdags var det party party hemma hos Cindy o Ronald med finaste kusinerna och familjer, riktigt kul hade vi! Ystad djurpark besöktes igår, en härlig dag med massa djur och bad. Bägge barnen slocknade på väg till bilen, haha.
Idag får vi se vad som händer, har en del planer men få se vad som hinns med.

Kram!


Nästkusiner redo för party!

Xander & Nova

Finaste bror och svägerska redo att göra Ystad djurpark

Många fina djur att titta på

Gulliga Magda, Nike och Ally i väntan på att få rida på ponnyn (dock inte Magda) ;)

Stolt Nova på ponnyn Whisky

Tre tjejer som är mer än redo för bad!

Härligt!

Även lilla Cleo badade

Nova var helt crazy i vattnet!

Det tar att vara ute och leka en hel dag...

..även på de minsta.


















Semester!

Nu är det semester på riktigt när Marcus är hemma, känns så skönt! Dagarna rullar på och man försöker ta det lite extra lugnt samtidigt som man vill få saker gjort :)
Idag bär det av neråt i Skåne och skogarna vid Sjöbo. Ystad djurpark står på listan att göra så vi hoppas på riktigt fint väder nu.
Hoppas alla ni som har semester njuter ordentligt!
Kram på er!


Här är lite bilder från semestern so far...
























Jul. 17, 2013

Skype!

Vad hade man gjort utan skype? Mamma och jag börjar vardagen med att äta frukost "tillsammans". Kul för Nova och Theo också att se mormor (och andra i familjen vi har på skype såklart) på daglig basis så känns det inte som det går så långt mellan gångerna.



Nova och mormor i konversation :)

Sommar!

Macke jobbar sista dagen idag sen är det semester och sommar på riktigt känns det som. Solen lyser och det är varmt och skönt!
Igår var vi hos Carro, Markus och lille Leonard, tack för en mysig och trevlig kväll.
I torsdags körde vi en sväng till Höganäs och kollade in magasin 36, mysigt ställe med saluhall och tillverkning av Höganäs keramik. Höganäs är ett bra ställe att åka till såhär i semestertider med massa olika outlets att shoppa i. Nu ska jag försöka få lite sol på näsan innan vår lille tjockis vaknar :)


Nova inne på magasin 36 vid en av de gamla ugnarna där man brände keramiken förr, supermysig lokal!

Tekopp!

Macke och Theo tog en snabb sittepaus inne på magasin 36 :)



Med pappa på jobb...

Nova var inte svår att få upp i morse, hon skulle nämligen med pappa på jobb idag och det är ju såklart väldigt spännande.





Stolt pappa och förväntansfull dotter

Mangiare!

Efter en härlig helg avslutar vi med blomkål på italienskt vis och lite grillat. Har lite semesterfeeling, skönt. Vi längtar till pappa M har semester på riktigt, bara en vecka till!
Kram!


Godnatt...

En aningens trött och hängig så jag säger godnatt och kommer med ett längre inlägg imorgon förhoppningsvis.
Bjuder på lite gulliga bilder som jag tror jag glömde lägga upp när "tant " Fi var här. Natti!







Jobbiga tänder!

Snälla, kom igen nu, kan de inte bara komma upp. Stackars lille Theo som inte sover och har ont och synd om oss andra som inte får sova, känner mig rätt död idag!




Mamma var på ett litet snabbesök hos oss igår, här tar vi en liten fika på Novas rum