Vattenlek!

Det blev ju en riktigt härlig och varm dag och solen strålade här på eftermiddagen! Så vi plockade fram nya vattenspridaren i form av en orm, hur kul som helst tyckte Nova!
Och tack för mysiga dagar mamma och Cindy ♥♥♥




Theo tyckte det var kul att kolla på storasyster när hon blev blöt men stod på behörigt avstånd :)
Kategori:

Glassigt värre...

Det tar oftast inte mer än några sekunder efter man gett henne glassen innan man tänker,"why oh why"? Haha, ja vad gör man inte för sina barn även om det innebär total nerkladdning på stan, är det sommarväder så är det :)





Kategori:

Emporia.

Nu när jag var nere tog alla tjejer i familjen en tur till Emporia, mormor, mamma, Cindy, Marlene och kidsen, det har nog aldrig hänt tidigare. Var inte jätteimponerad av emporia, klart det var fint, hade nog för höga förväntningar men mysigt att träffas alla :)
Roligaste butiken är helt klart illums bolighus, kul det finns ännu lite närmre nu!



Kategori:

Sova?

Sova är överskattat (försöker jag intala mig själv i alla fall). Nova har väldigt svårt att komma till ro på kvällarna, tror att det är för att det är för ljust. Theo somnar hyffsat bra men vill oftast upp runt sex, idag halv sex och då vaknar han fortfarande på natten. Det här med att vila när man är sjuk försvinner lite (mycket) när man får barn märker jag :)
Marcus och svärfar är på Isle of man och kör lite motorcykel och har semester, det är de så väl värda men jag saknar ju Marcus massor nu. Imorgon kommer de hem, som vi längtar.

Jag och barnen passade på att åka ner till skogen och La familia i torsdags och stannade där tills igår, tack för mysiga dagar allihopa!


Nova utslagen i soffan sent igår...

Svårt att få bra bilder på en alltid glad (och lite för pigg) gosse som aldrig sitter stilla :)



Kategori:

Vart tar tiden vägen?

Theo är 6 månader idag och jag tycker det känns som att jag precis fick honom! Fattar inte var tiden tar vägen, tycker den gått ännu snabbare nu när vi har två små.
Lilla fisen är på dagis och jag och Theo har sjukstuga, jag ligger i halsfluss och Theo blev jätteförkyld i natt :( Mitt penicillin har börjat verka som tur är och vi hoppas på att Theo snabbt bli frisk!

Kram på er!








Kategori:

Tråkiga söndag!

Blä vilken tråkig söndag! Vaknar och har jätteont i halsen :( sovit ett tag nu och vilar så mycket jag kan, inte läge att bli sjuk nu när jag ska vara ensam nästan hela veckan... Irriterande!

Igår hade vi en mysig dag tillsammans med Nina och Fredrik och Astrid, tack för allt sötisar.









Kategori:

Förskolans dag!

Idag var det som sagt fest på Englakronan då det var förskolans dag. Det var en trött men glad prinsessa (man fick gärna vara utklädd idag) jag hämtade idag. Dessutom gick hon själv hela vägen hem i det fina vädret så när vi kom hem gick hon direkt och la sig i vår säng och somnade direkt, lilla fisen...

Träffade också Carro och lille Leonard idag för första gången sedan han kom till världen, mysigt!

Sov gott!



Kategori:

Sökandet fortsätter...

Då sitter jag här igen - framför datorn och ska fortsätta mitt sökande på den perfekta resan (för oss) till höst/vintern. Nova somnade på fem sekunder idag, hon var så trött. Doktorn i måndags som gjorde att hon hade svårt att sova på kvällen och natten, sen upp på dagis och allt vad det innebär, mormor kom till oss igår vilket Nova tyckte var väldigt roligt, då blir man ju lite extra speedad. På kvällen igår hade jag hyrt film och både mormor OCH farmor var här så då blev det också lite senare i säng, det är ju så kul med de där tanterna, haha (sorry mamma & Madeleine) =) Och efter hämtning på dagis idag har vi mest varit ute och lekt så efter badet ikväll var det en myyycket trött flicka. Imorgon är det nya tag som gäller för vår lilla prinsessa då det är förskolans dag och stor fest väntas på Englakronan. Jag ska ha avslutningssamtal med en av Novas "fröknar" då hon ska byta avdelning till hösten. Sådär ja, då vet ni hur Novas senaste tid och framtid ser ut =)
 
Ha en skön kväll!
 
Nova i Egypten November -11

Brrr...

Man vänjer sig snabbt vid att det blivit lite varmare men idag är det då ingen värme.
Blir nog en lugn dag, lite småtrött, sover ju fortfarande inga hela nätter. Tror att Theo hade sovit bättre nu om han bara kommer på hur han ska rulla över sin arm. Han fastnar liksom när han ska vända sig från mage till sida/rygg och då vaknar han för han blir arg, haha, lille gubben.

Ha en bra dag alla! Förresten, om ni har några bra restips får ni gärna dela med er, kan inte bestämma mig, sol, varmt och avkopplande ska det vara iaf :)


Hej hopp!
Kategori:

Stick!

Nova har varit hos doktorn och fått stick i fingret, inte bara en gång utan två! Det var inte kul kan jag säga men hon var så duktig, lilla fisen. Får vi se om hon är allergisk mot räkor... Tog nog dock på krafterna, hon har sovit ett bra tag nu men snart lär hon vakna och vara pigg som aldrig förr :) Ungefär som när vi var hos Peter & Madeleine i lördags, oj vad hon gillar att dansa, står inte stilla en sekund så länge hon tycker musiken som spelas är värd att dansa till :)



Kategori:

Tupperware!

Varför köpa en massa leksaker till ungarna då bägge två blir överlycklig när mamma köpt nya Tupperwareburkar?! :)




Kategori:

Störningar!

Min bloggapp verkar inte fungera som den ska och inga bilder går att lägga upp... Sorry! Återkommer så fort det fungerar igen...

May. 12, 2013

Kategori:

Mia Skäringer...

En kompis till mig hade lagt ut denna artikel på facebook idag skriven av Mia Skäringer. Lite småvulgärt skrivet men klockrent!
Läs den här!

Stora tjejen!

Idag tog vi oss ut från sjukstugan här hemma (macke börjar dock må bättre) och åkte en sväng till Väla efter jag hämtat Nova lite tidigare från förskolan. Träffade Kevin en kort sväng och sen skulle vi shoppa skor till Nova, hon var tvungen till att ha lite nya vårskor! Kanske lite tokigt att slösa några timmar av denna fina dagen inne på Väla men det var så lugnt och skönt där inne och barnen var såå snälla. Nova har blivit så stor nu att hon tycker det är roligt att shoppa lite, i lagom dos :)
Tog en liten fika och bara mös i några timmar och inte ett pip från någon av barnen, stolt mamma!




Stora lilla Nova i lördags i väntan på att farmor och farfar skulle hämta henne och åka till sofiero på barnens dag
Kategori:

Otur!

Igår var jag på konsert, såg Grant Lee Phillips i Lund. Vilken underbart bra röst mannen har!! Åt god mat på m.e.a.t innan konserten med vänner och familj, en riktig härlig kväll.
Hemma ligger tyvärr en sjuk Macke, magsjuka eller något vi ätit kan jag inte säga men riktigt dålig har han varit. Själv mådde jag inte super i natt heller men känner mig lite bättre nu. Nova skulle givetvis inte sova just i natt heller så roligare nätter har vi haft.
Och ute strååålar solen, såklart att man ska ha sån otur att inte vara pigg en sån här dag. Farmor och farfar har barnen, kom och hämtade de i morse, vad skulle vi gjort utan er!? Nu har vi kunnat vila ordentligt och barnen har det kul och leker ute hos dem.

Ha en härlig söndag alla kära läsare!


Två knäppisar igår - jag och min bror :)

Kevin och Grant Lee Phillips som varit Kevins absoluta favorit i måånga år



Kategori:

Titta, han sitter!



Theo är riktigt duktig på att sitta själv nu, stora lilla gossen...