Läs!

Tycker alla med små barn ska läsa artikeln om RS-viruset (även andra för den delen) som publicerades på aftonbladet idag. Gå också gärna in och läsa Emmas blogg. Den berör verkligen och får en att tänka till, man ska inte ta något för givet här i livet.
 
Klicka HÄR för att läsa artikeln och HÄR för att komma till Emmas blogg.
 

Finaste Theo!








Kategori:

Söndagskväll...

Vi hade en härlig kväll med trevligt sällskap igår! Bland andra med de här små sötisarna... :)



Kategori:

Första klippet!

Häromdagen klippet jag Novas toppar för första gången. Hon tittade på när jag klippte M och då ville hon med bli klippt så det gällde att passa på :)



Kategori:

Överraskningsfest!

I lördags hade vi överraskningsfest för mamma och pappa och mammas bror och hans fru. De hade varit gifta i 40 respektive 35 år!! Riktigt lyckad och rolig fest då ingen av de anade detta :)

Här kommer lite bilder, blev tyvärr inte att jag tog så många, satt mest och ammade kände det som, haha...


Pappa i bilen


Surprise!


Morfar och barnbarn nummer 1


Mormor med barnbarn nummer 4


Prins Theo


Här inne ligger nästa kusin


Mammas och pappas bästisar


Brudgummarna


Något var skojigt...


Nova med nästkusin Collin


Fiskdamm för barnen :)
Kategori:

Tyst...

Hela huset är tyst, alla sover utom jag. Passade på att gå upp och äta lite frukost i min ensamhet, riktigt mysigt faktiskt. Gäller att passa på att njuta innan det blir high life här hemma igen :)

Ha en riktigt härlig lördag, själv ska vi bege oss ner till familjen i skogen.





Kategori:

Romantisk man var det ja...



Kategori:

Venedig...

För 10 år sedan idag friade min romantiska man till mig i Venedig. Fattar inte var tiden tagit vägen... Det var en riktigt härlig dag, kall men med skinande sol. Hoppas på att återvända dit en dag. Mycket har hänt under 10 år, undrar vad nästa decennium kommer bjuda på?

Just nu är jag förvisad till tv-rummet medans Marcus förbereder maten där uppe, luktar gott... :)



Kategori:

Neeeed some sleeeep!

Sa till mamma och Cindy när de var här igår om man kunde gå i "tystterapi", det finns ju ljusterapi :) Tänk att bara få vara helt själv, helt tyst och få sova, underbart. Aja, det är väl bara att bita ihop och köra på. Men just nu är jag för trött för att fixa med massa bilder här på bloggen som var tanken ikväll, kanske imorgon ;)

Godnatt!
Kategori:

?

Haha, kommer inte på någon bra rubrik till inlägget. Hjärnan känns som den lagt av lite de senaste dagarna. Theo skriker rätt mycket och vi en anar lite kolik. Kan man ha lite kolik eller har man helt enkelt kolik? Testat att pumpa och ge honom från flaska istället, funkade bra men svårt att säga efter att bara ha provat två gånger om det hjälper... Vi får ge det några dagar till med minifom och sempers magdroppar och se vad som händer.
 
Annars har helgen varit hyffsat lugn (så lugn den kan vara med två små barn). Gjort någon liten småutflykt och fyllt på lagret med stearinljus här hemma, går åt i rasande fart =)
Nu ska jag passa på att sova lite medans min käre make har Theo, godnatt!
 
'
Min prins & prinsessa!

Stora lille Theo!



Var på bvc idag för vägning och mätning. Hjälp vad han växer! Vägde in på hela 4495 g och var 57 cm lång. Här går det undan vill jag lova. Nu nannar han gott, tar på krafterna att växa så mycket.

Nova är lämnad hos farmor och farfar och ska nanna där i natt så jag kan få en chans att vila lite när Theo sover nu under dagen och ikväll ska M och jag (och Theo givetvis) äta lite gott och bara ta det lugnt. Skönt för Nova med att få full uppmärksamhet hos farmor och farfar :)
Kategori:

Busungar!!

I helgen var vi en sväng hos Nina, Fredrik och Astrid. De här två tjejerna är riktiga busungar, tänk i tonåren, ojojoj säger jag bara, haha! =)
 

Saknad...

Där jag befinner mig i livet just nu med en nyfödd och en busig liten tvååring önskar jag verkligen att jag hade hela min familj och vänner nära. Saknar spontanbesök och ha vuxna att prata med :)
När Nova var nyfödd hade jag lättare för åka ner och stanna ett par dagar i taget... Jag är så glad att en del av min familj finns här i alla fall, det skulle varit väldigt tomt om inte svärisarna fanns här. Ni får helt enkelt stå ut med mig ;)



Goa ungar! Även om den minsta berövar mamma på all sömn och den stora busar och trotsar är ni de finaste man kan ha!
Kategori:

Napp?



Nova ville aldrig ha napp, vi försöker bara några gånger men sen brydde vi oss inte mer.Men nu med Theo känns det som att det hade varit rätt skönt om han tog nappen. För det första verkar han ha mer sugbehov än vad Nova hade och för det andra tror jag det hade underlättat lite för mig, egoistiskt? ja kanske men då får det vara det, det tar för mycket tid att vara napp åt honom nu när vi redan har Nova, vill ägna så mycket tid jag kan åt henne ju...
Visst är han söt med sin lilla napp :)
Kategori:

Snöflicka...

Vår lilla snöflicka! Hon älskar verkligen snön och det är svårt att få in henne när vi varit ute. Nu ska vi fredagsmysa, hoppas ni har en skön kväll...

Matvrak...

Tänker hela tiden att jag måste få till ett blogginlägg idag men dagarna går mest åt att mata en styck liten gosse och hålla koll på en trotsig liten busunge. Nu passar jag på medan jag ammar Theo. Var på bvc i onsdags, han hade gått upp till 4175 g från 3910 förra torsdagen. Nu var han dessutom 55 cm lång mot sina 53 cm när han föddes, växer så det knakar alltså.

Lååång dag...

Idag har dagen känts sådär extra lång fast inte på ett positivt sätt. Känner mig trött och lite ur balans, så med en nyfödd som mest vill hänga vid bröstet och en aningens trotsig tvååring är det väl lätt att det känns som att det blir lite för mycket ibland.

Igår hade jag dock en väldigt mysig kväll. Fi, Bettan och Maria var här och hälsade på, tack för allt sötisar!

Har suttit ett bra tag nu med att försöka få till hyffsade bilder till bloggens startsida men det blir inte som jag tänkt men så länge får det se ut såhär...

Imorgon är det dags för första bvc besöket. Förra veckan var ju Cajsa (vår bvc sköterska) hemma hos oss. Ska bli spännande att se hur mycket han gått upp.

Natti, natti!

??

Hmm, förstår inte varför bilderna lägger sig på fel håll när jag bloggar från mobilen. Skumt, måste kollas upp!
Kategori:

Ajaj!

Har ju varit sjukstuga här hemma riktigt länge nu och det som sitter i alla mest nu är ont i huvudet. Känns som det ska sprängas så fort jag hostar eller bockar mig ner så Nova tyckte jag skulle ha plåster i pannan, haha, sötnos!!!