Soool!

Tänk vad lite sol kan göra för en... Riktigt härligt väder idag så det blev invigning av nya skinnconversen. Svärmor och jag (och barnen givetvis) gick en liten runda i stan och vi kunde till och med ta en kaffe utomhus :)
Sen var det dags att möta upp Marcus på bvc då det var dags för Theo att bli vaccinerad :( Usch, det skär verkligen i hjärtat när de blir så ledsna. Nova blev också alldeles i från sig när Theo blev så ledsen trots att vi pratat flera gånger om vad vi skulle göra hos Cajsa (vår bvc sköterska) idag. Men det gick ändå hyffsat bra, får se hur natten blir för vår lille gosse...

Godnatt!


Hämtar upp farmor, ser ni skorna, vårtecken :)

Kaffepaus i solen
Kategori:

Glass är KALLT!







Jag skrattade så tårarna rann! Fick smaka av mammas glass som ju såg ut som ett choklad, hon såg så rolig ut vår lilla fis, glass är inte riktigt hennes grej alltså.

Kategori:

Nu var det klippt!

Var nere hos Cindy och Ronald i söndags och måndags. Var alldeles för längesen och jag saknade de så! Jag passade på att bli klippt och det blev till och med en lugg denna gången även om jag vet att jag alltid ångrar mig efter ett tag, haha!

Solen lyser idag och det är riktigt varmt. Ska gå ut en sväng i trädgården om lille Theo behagar vakna innan solen är borta...



Jag och min lugg :)
Kategori:

Inte utan min giraff...



Kategori:

Kommentarer...

Ber om ursäkt till alla er som försökt kommentera här på bloggen och det inte har fungerat. Vet inte vad som hade hänt men nu hoppas jag att det fungerar som det ska igen.
Kategori:

Konsert och middag...

I torsdags var jag och mannen och några kompisar i Malmö och kollade på Petra Marklund. Underbart att få komma iväg lite ensamma. Vi käkade på B.a.r innan konserten, rolig och spännande mat men en aningens pretto för mig :)
Tack farmor och mormor som passade barnen, guld värt!!



Kategori:

Trevlig helg!



Fredagsmyset har börjat!
Kategori:

Frisk luft...

Idag har vi varit i Hembygdsparken och lekt, jag, Nova, Theo, Kusin Wilda och momma. Det kändes riktigt bra att vara ute och leka i friska luften. Trots hyfsat väder och sportlov var där knappt något folk alls, skönt! Men en falrig massa ankor var där :)


Ankor!

Kollar på modelljärnvägen...

Novafisen...

Den här sköldpaddan var tråkig, riktigt slö!

Kör lite bil istället...

Fika dags! Verkar vara något intressant under bordet...
Kategori:

Regn hos oss...

Hjälp vilken tråkig dag. Det har regnat HELA dagen! Har försökt sysselsätta oss här inne istället. Theo har tränat en del på babygymmet och jag och Nova har fikat och kollat shaun the sheep som är favoriten just nu :)
Fick lite varma vibbar genom telefonen när vi skypade med Daniel som just nu är i Uganda, synd han inte kunde skicka hit våren...



Nova åt som vanligt lite av glasyren sen var det inget gott längre, roligare att toka sig med mamma...
Kategori:

Ny vecka...

Jaha, måndag igen och ny vecka. Macke jobbar borta tills på onsdag så det är jag och ungarna här hemma, får se vad vi kan pyssla med.
Theo sover nu så jag ska passa på att fixa till mig lite och hoppas på att det slutar snöa/regna så vi kan gå ner på stan en sväng.

Hoppas ni har en bra start på er vecka!



Kategori:

Godnatt!

 
Bjuder på lite syskonkärlek såhär innan läggdags. Jag är helt slut och känner mig verkligen inte i form...
 
Godnatt!

Sommarfina fötter!

Nu under vintern blir jag fruktansvärt torr om både händer och fötter. Kära svärmor kom hem med Heel repair från Exuviance till mig för ett par veckor sedan när jag var som värst. Helt otroligt säger jag bara. Detta är den absolut bästa krämen jag testat till både händer och fötter, så kände att jag var tvungen att dela med mig av detta så alla kan ha sommarfina fötter i öppna sandaler, åh vad jag längtar till värmen =)
Pris 298:- helt klart värt det!
 

Sur prinsessa...

Nova fortsätter sina sura och kinkiga dagar, hon är verkligen inte på humör! Frågade henne precis om hon skulle gå och lägga sig i hennes säng och sova lite och det VILLE hon, känner inte igen min lilla flicka... Hoppas hon sover bort det sista som är kvar av influensan nu...
 
c

Fixing...

Tyckte bloggen behövde fixas till.. Har tyckt att det var lite konstiga färger på den andra designen som gjorde det svårt att läsa ibland så nu testar vi detta ett tag, ska dock ha en annan bild som header men den kommer lite senare.
 
Känner mig betydligt piggare idag men har tyvärr en jobbig hosta kvar. Nova har lite övertemp och Macke är med krasslig men vår lille prins verkar vara helt frisk, till helgen ska vi nog vara hyffsat friska alla.
 
Tack förresten till alla som kommenterade och tyckte till om vilka cowboy boots Nova skulle ha. Såg igår att de hade fått in nya modeller inför våren och där var ett par precis som jag ville ha dem, så det blir dessa svärfar ska få köpa med hem från Dallas..
 
Childrens Tan Canyon Western

Pipigt...

Det har varit väldigt pipigt här hemma de senaste dagarna. Båda barnen har med haft feber, Theo bara lite men Nova lite mer. Inget är riktigt bra för lilla prinsessan och vår lille prins är allmänt kinkig. Idag har han knappt sovit alls.
Mamma kom igår för att hjälpa till, vad hade man gjort utan sin familj och vänner.
Imorgon hoppas vi att vi alla är ännu lite piggare och imorgon ska farmor leka lite med barnen.
Nu ska jag in i duschen sen är det premiär för Greys Anatomy, yay!

Natti!
Kategori:

Yr i bollen...



Det är alldeles för varmt här, det bara snurrar så det blir inga vettiga inlägg här förrän jag coolat ner mig lite...
Kategori:

Babyshower...

Igår hade vi babyshower för Marlene. Tack alla söta för en riktigt mysig kväll. Vi längtar så till att nya kusinen ska titta ut om några veckor.


Jag hade gett mig på att göra en blöjtårta, kul!

Gänget!

Söta Jennah!

Presentöppning :) Lilla tjejen i magen har redan en grym garderob...

Vår lilla blekfis (Emma var faktiskt extra brun ;)) hade det mysigt med alla tjejer...
Kategori:

På date :)


Lite ensam tid med mannen...
Kategori:

Inte på topp...

Theo suger bokstavligen musten ur mig. Nätterna har inte blivit något bättre alls, tvärtom. Antagligen eftersom han blir större och större vill han ju äta mer och mer. Vill ju amma så länge man kan men samtidigt känner jag att jag håller på att bli lite smått knäpp, jag är inte på topp kan man lugnt säga. Lite tillägg får vi nog börja med och se hur det artar sig...

Idag har varit en sån där lång tråkig dag. Nova somnade nästan när vi åt middag, lilla gumman, så hon håller nog med. Nu hoppas vi på lite sömn så man kan vara en aningens mer produktiv imorgon.

Natti!



Tur de är så söta ;)
Kategori:

Dregel...

Theo har redan börjat dregla! Kommer inte ihåg att Nova gjorde det så tidigt, tänk om det är tänder på g?! Marcus fick sina första tänder vid tre månader, kanske han brås på pappa?
 

Bus med nonno...

Mamma och pappa var här igår, det var två veckor sedan vi träffades. Brukar aldrig gå så långt mellan gångerna vi träffas så igår var det lite extra kul. Har dessutom haft en lite down period nu, bristen på sömn gör sig extra påmind då & då, så därför behöver man träffa sin familj pch vänner för att hämta lite ny energi.
 

Vitt, vitt, vitt...



Jaha, då var det dags igen. Precis när all snö hade töat bort kommer det ny dagen efter. Det var alldeles vitt när vi vaknade i morse och solen strålar! Så istället för att gräma sig över mer snö passade vi på att gå en låång runda i det fina vädret.

Ha en härlig helg alla!
Hehe, undrar hur många som kommer kolla melodifestivalen fast "alla" säger att de inte ska :)