Lilla Cleo...

Igår hade vi besök av bror med fru och lilla Cleo. Hon är så liten och söt, lilla fisen :)
Tack för en mysig dag/kväll!







Kategori:

Smaskens!

Theo har börjat smaka lite olika saker nu, dels lite av det vi äter och här får han smaka fruktmos, tror ni han gillar det? ;)







Kategori:

Testing, testing...

Vår lilla gosse är inte så liten längre, har i och för sig aldrig varit det men nu är han snart så stor att han inte får plats i sin liggdel längre. Testade därför för att se hur han låg i sittdelen. Det såg helt okej ut, tycker dock verkligen inte om att ha honom vänd från mig men det var nästan omöjligt att hitta en syskonvagn där man kunde välja om man ville ha sittdelen mot sig eller från sig tyvärr.

Hittade en mössa som vi fick låna till Nova av kusin Wilda som nu passar Theo, så svårt att hitta bra mössor till honom så det var ju perfekt :)



Kategori:

Ynklig...

Åh vad Nova blir ynklig när hon är dålig. Igår kom Cindy och överraskade oss här hemma, jag blev sååå glad, tack för att du kom världens bästa bigsiss, älskar dig! Nova verkade piggare igår även om hon hade feber (det var tydligen Cindy som påverkade henne positivt; )) men idag är hon sämre igen och tempen visade precis 39, 2.
Min lilla älskling...





Kategori:

Hjärtat...

Nova är väldigt glad för sitt halsband hon fick av farmor och farfar. De har låtit göra varsitt likadant till alla deras tre flick barnbarn, kul! Såklart står det inte Nova på deras ;)



Kategori:

Dagen i bilder...


Mina sjuklingar :( Nova fick dessutom feber idag och fick vara inne trots det fina vädret...

Det fick bli lite filmtittande istället...

En klassiker - Bambi!

Jag var ute och rensade kvistar och grenar från gräsmattan som kommit från våra björkar...

En av många högar...

Tog en paus i soffan med lite godis och serie på datorn.


Lagade middag och tog en cider under tiden, glömmer att jag kan göra det nu när jag inte ammar längre, gott!

Nu avslutar vi kvällen i soffan med film om vi hinner börja se vill säga, stor risk vi somnar innan :)
Godnatt!
Kategori:

Post it!

Måste ju bara säga att min man är för söt. Hittade massa post it lappar överallt här hemma som han skrivit små söta meddelande till mig på, säkert 10 st, gulle! Puss!



Kategori:

Grattis!

Måste ju säga grattis till min älskade bror och svägerska som fick lilla Cleo o fredags! En alldeles underbar söt liten tjej!
Kategori:

Stora tjejen & killen...

Tiden går alldeles för fort... Theo växer så det knakar och Nova snackar som aldrig förr, hänger inte riktigt med känner jag...



Kategori:

Sorry!

Bloggen har blivit lite lidande senaste tiden. Snart är jag nog på benen igen och har lite roliga saker att blogga om. Nu ska jag försöka få i mig lite yoghurt, sovit typ hela dagen, mått så illa - nej jag är INTE gravid, haha!

Hopps ni fina läsare haft en bra helg och en mysig söndag !
Kategori:

Frukt!

Nova vägrar äta frukt och grönt. Men mosar man ner det till en smoothie så går det ner :)







Kategori:

Nu räcker det!

Kom igen, SNÖ - igen! Nu får det väl ändå vara nog. Det här vädret hjälper inte upp ens humör särskillt mycket. Behöver massa sol nu (det gör nog alla i Sverige) när man känner sig lite nere. Hoppas att det vänder här snart och man börjar känna sig piggare igen.
 
Nu ser vi fram emot en ny kusin till Nova och Theo. Marlene ligger inne och vi väntar alla med största spänning på att lilla Cleo ska komma ut =) Alla ni som fött barn kan känna den känslan hon känner nu, all förväntan man har på lilla bebisen som ska komma, det är en underbar känsla och när man väl sedan har fått barnet, då känns det overkligt, så häftig upplevelse!
Det är helt och hållet ren
 
 

Dr Brown...

Theo börjar få mer och mer tillägg i takt med att min mjölk alltmer börjar sina... Och då måste jag bara säga att Dr Browns nappflaskor verkligen är super! Theo sväljer knappt någon luft alls vilket betyder inget magknip! Det var min kompis Magda som hade de till sin dotter så när jag stod där i nappflaskdjungeln och skulle välja kom jag på att hon sa att de var super och så rätt hon hade, tack Magda!





Kategori:

Glad skit!



Kategori:

Sjuk...

Två dagar på dagis klarade hon sen blev hon sjuk vår lilla fis. Något med magen och feber. Hon har snart sovit i tre timmar, lilla gumman...



Fast lite busig är man fast man är sjuk :)

Kategori:

Tummen..?

Har börjat se att Theo mer och mer tar tummen. Vi får väl se om han blir en liten tumsugare som sin mamma när jag var liten :)



Kategori:

Dagis...

Idag hade Nova sin första dag på dagis på väldigt länge, över tre månader sedan hon var där men allt hade gått jättebra! Lite ledse en gång men det var allt... Härligt för vår otroligt busiga lilla prinsessa att få leka av sig om dagarna.






Kategori:

Stor gosse...

Kolla in skillnaden på Nova & Theo, det är en stor gosse vi har :) Fast å andra sidan var Nova en plutt :)



Kategori:

Dans...

Idag var det dags för Novas dans, såg framsteg från förra gången även om hon fortfarande gärna vill vara i mitten och kolla på alla andra.
Idag var farmor också med och dansade och även "funkylina" som jag trodde Nova skulle bli livrädd för men hon älskade den stora nallebjörnen :)

Nu känner vi oss rätt sega efter en intensiv men rolig helg så det blir hemmagjorda hamburgare och filmmys ikväll!



Kategori:

Helgen...

Här kommer lite bilder från vår helg. Den har innehållit härligt sällskap, mycket god mat, ensamtid med Nina och shopping... Staffan bjöd på hummer i fredags, gott!! stan ensamma, jag och Nina Fika och massa skitsnack :) Astrid ville bjuda bort sina nudlar Nova behöll sina... det gjorde även Fredrik :)Macke hade gjort en riktigt god efterrätt, ett försök till att återuppleva minnen från vår resa till Malaysia tillsammans, det lyckades :)
Kategori:

Första snödropparna...

Nova plockade blommor till mig idag :)



Kategori:

Boots!

Farfar är hemma från USA och med sig hade han de coola bootsen till Nova men även ett par till Theo! Så himla söta! Nova var på sitt allra bästa trotshumör så hon vägrade fotas i sina.




Ni får ursäkta sladdar och stegar på bilderna, renovering pågår :)