Sista veckan...

Detta är sista veckan som mammaledig (att ha jobbat några måndagar nu räknas inte) och jag måste säga att det känna lite vemodigt. Jag har varit hemma med barnen i 3 1/2 år nu så det är väl klart att det känns lite märkligt att börja jobba igen...
Jag försöker njuta av det härliga vädret vi har och Nova som varit rejält dålig sedan i fredags börjar bli piggare vilket känns skönt. Nu har hon kraft nog att vara gnällig och sur i alla fall, det har varit en riktigt gnäll dag från henne idag!! Men lite utelek blev det även för henne, blåsa bubblor är ju en favorit, både hos Nova och Theo.
På tal om Theo så har han haft två korta stunder själv på dagis nu och imorgon ska vi lämna honom lite längre själv. Det har gått jättebra med inskolningen hittills så hoppas det håller i sig även imorgon.

Ha en skön kväll!


Flickan med bubblorna

Lyckades fånga en stor bubbla på bild

Theo gillar att plocka blommorna i krukan och ge till mamma, svårt att bli arg då - söte!

Gegga med såpbubblorna gillas också av Mr Skitunge

Nova fick önska lunch idag, köttbullar och makaroner med ketchup, ingen surprise där inte... och så skulle den ätas inne lekstugan :)

Glad att hon åt, har några dagar att ta igen nu...

Jag gav mig på maskrosorna som verkar vara ett evighetsjobb i vår trädgård...






Plywood!

Kolla vad mycket fint  man kan göra men ändå hyffsat enkelt av plywood.
 
Hade det funnits plats på Theos rum hade jag bett Marcus snickra ihop den där lådan på första bilden, så fin!
 
Bilder från pinterest

Wishbone bike...

Kolla in denna coola trehjuling/balanscykel som Theo fick av farmor och farfar. Något Peter fått nys om och tyckte lilleman skulle ha :)
Cykeln kommer från Nya Zeeland och är en "grön" cykel som är gjord av FSC trä från deras egna plantations och hjulen är tillverkade av 60 % återvunnet material, perfekt!
Läs mer på deras hemsida: wishbonedesign.com














Fullt ös!


Haha, det var fullt ös på kidsen igårkväll när farmor och farfar var här! :)

Skärpning!

Ja ska jag ha kvar den här bloggen blir det till att skärpa sig! Måste bli bättre på att uppdatera - punkt!

Jag kan inte fatta att jag snart har två barn på dagis och jag ska tillbaka till arbetslivet efter 3 1/2 år! Jag förstår verkligen inte var tiden tagit vägen...
Jag njuter så mycket jag kan nu den här sista månaden av att vara hemma. Theo är verkligen en härlig liten filur med 17 rävar bakom vart öra. Alltid go o glá men riktig vilding.
Nova har sina perioder av "jag vill inte" men är för det mesta väldigt lätt att ha och göra med. Hon har blivit så stor nu att hon gärna sitter och fikar med mamma på stan, hihi!

Natti på er!