Förbereder...

Brukar inte har resfeber direkt men denna gången har jag det... Första gången med två barn och då väljer vi att köra all in och går på långresa direkt :) så det är väl mest det jag är nervös för - att underhålla Theo i 12 timmar uppe i luften... Men det går säkert bra, måste tänka positivt ju!
Tyvärr är både Theo och M sjuka och det känns inte kul om man behöver flyga med förkylning med tanke på öronen och så... Haha, ja lite nojjig är man allt ;)


Förkyld gosse med snabbt varierande humör :)

Skrik!

Så här har jag aldrig sett Theo innan. Han skrek verkligen i nästan 2 timmar ikväll och vi vet inte varför? Så jobbigt och man känner sig maktlös när inget hjälper. Sen får man lite panik och tänker om detta händer när vi är på planet på väg till Mexico, lite småjobbigt om man säger så... Hoppas på att det var en engångs företeelse.
Nu blir det sängen för min del! Natti!


Ibland blir det inte som man tänkt sig. Här blir vi bogserade efter punka på motorvägen i lördags :(

Festligheter!

Denna helgen har varit inbokat ett bra tag med festligheter. Igår hade vi en mysig, god och trevlig kväll hemma hos svärföräldrarna. Taaack för allt! Fantastisk mat OCH fina presenter dessutom, det "räknar" man inte med när det var vi som var bjudna dit. Tyvärr kunde inte Wilda och Martina vara med och det har vi vår underbara sjukvård att tacka för, fantastiskt dålig sjukvård, verkligen hemskt!

Ikväll är det fest med hela min familj nere i Sjöbos skogar, så imorgon lär vi nog vara lite trötta :) Grattis mamma och pappa, 41 år som gifta, amazing!

Trevlig helg alla!



Smink!

Att sminka sig är just nu bland det roligaste man kan göra enligt Nova. Så hon har fått lite eget smink som hon kan leka med, så kul att se på när hon fixar sig.









Lite blandade känslor för Theo som gärna vill ta storasysters smink, men ajabaja säger vi :)

Tandläkaren...

Igår hade Theo tid för sitt första officiella tandläkarbesök, (vi har ju varit där en gång innan för att hans tänder inte ville komma igenom), allt såg bra ut förutom att han fortfarande har sina envisa tänder som fortfarande inte tittat fram. Men han var så duktig så och charmade som vanligt alla, haha. Tyvärr har lille gubben åkt på ögoninflammation så det är bara att gilla läget...



Theo med sin egenvalda rosa tandborste efter besöket hos tandläkaren

Uppgiven...

Vad ska man göra med en tiomånaders bebis som vägrar sova ordentligt på natten? Alla tips emmottags mer än gärna. Humöret är verkligen inte på topp, speciellt inte på nätterna men nu börjar jag känna mig mer uppgiven, ska det aldrig bli bättre? Man hör ju vissa skräckexempel om barn som inte sovit ordentligt på flera år, hjälp! Tur att Nova är en "sovande" flicka i alla fall.
 
Varit lite tråkigheter som hänt senaste tiden så blogghumöret har inte varit på topp. Svärisarnas och vår allas lille Boss fick somna in i veckan och han är mycket saknad.
 
Söta lille Boss!
 

Babyshower!

I söndags var det Babyshower för fina Maria. Tack alla goa tjejer för en mysig och rolig dag/kväll.