Huvudet före...







Så här kan det gå när man tycker det är en bra idé att testa att gå ur sängen med huvudet före, som tur var trillade hon inte rakt på näsan, det hade nog gjort väääldigt ont då :( Lilla pluttan.
Kategori:

Fika dags...



Hmm, undrar varför hon äter kärleksmums ovanifrån, möjligtvis glasyren kanske, haha!
Kategori:

Cowboyboots!

Nova fick ett par rosa urgulliga cowboyboots från Dallas av farfar när hon var mindre men då kunde hon inte gå ordentligt så de står som prydnad på hennes rum. Men nu när han ska dit har jag bett honom att köpa ett par till nu när hon verkligen kan använda dem. Hur coolt kommer det inte vara med ett par riktiga boots till ett par jeansshorts/kjol i vår och sommar! Frågan är bara vilka jag ska be honom köpa...
 
Smoky 1073 Infants
 
          Old West 2154 children's buckaroo boots
 
        Smoky 1083 Childrens

Myspys...

Nova sover för en gång skull på dagen (det slutade hon med för ett par månader sedan) om än lite sent, men men...
Jag passar på att mysa med Theo... Sedan blir det nog full fart och lek med alla Novas nya leksaker vi var och handlade innan idag :)




Kategori:

Theos mobil...

Vad tycker ni om Theos mobil? Jag tycker den är superfin och roligast är att pappa Marcus haft den när han var liten bebis. Svärmor har själv gjort den, duktig va!
 

Home alone...

Marcus är i Tyskland med jobb så jag är ensam hemma med barnen. Första gången jag är ensam med två barn men det är inte i så många dagar som tur är. Igår kom Fi och höll oss sällskap, mysigt att ha dig här gumman och idag kommer bigsiss och nannar över dessutom, ska bli så himla mysigt för det är inte så ofta som hon sover över.
 
Hoppas ni alla haft en härlig helg!
 
Cindy och Nova bakade pepparkakor för några veckor sedan, galna moster =)
 

Klistermärkesboken...







Helt klart det bästa köpet på länge. Nova ääälskar att sitta och pyssla med alla klistermärken.

Kategori:

Bada är kul!



Kategori:

Ajpadden...

Just nu är ajpadden väldigt bra. Nova kan sitta bredvid mig när jag ammar Theo och titta på Shaun the sheep samtidigt, perfekt :)


Kategori:

Sänghäng...



Nova tittar på babar på tv och Theo kollar på tavlorna ovanför sängen som är väldigt skojiga, härligt sänghäng såhär på morgonen...
Kategori:

Mosig...

Känner mig mosig i skallen och har noll fantasi på inläggen här på bloggen, sorry...
Cindy har varit hos oss idag, mysigt - som alltid, min fina syster!

Tyckte lite synd om pappa som inte fick vara med på bild i förra inlägget så jag bjuder på denna istället, speciellt till dig mamma ;)


Kategori:

Rutigt & Randigt...

Fast i detta fallet bara rutigt. I lördags när vi hade familjefest hos Cindy & Ronald hade alla killar rutiga skjortor på sig, lite kul :) pappa var den enda som stack ut med enfärgad skjorta så han fick inte vara med på bild, hehe :)



Theo var så söt i en av sina stassar som farfar köpt
Kategori:

Nästa steg...

Jaha, då var det dags för nästa steg av blöjor. Vår lilla bebis är stor bebis tycker vi. Nova vägde lika mycket som Theo gör nu när hon var fyra månader...



Kategori:

Sova!!!

Hade ett mindre sammanbrott i morse så nu är bägge barnen hos farmor. Jag äter frukost i lugn och ro sen ska jag sooovaa!

Godnatt :)
Kategori:

Kallt men härligt!

Varit ute och gått en liten runda. Det är kallt men så härligt. Träffade dessutom en så söt farbror som jag bara ville ta med hem :)
Han stannade mig och tittade på barnen och sa att där hade jag en mycket dyrbar skatt, mer värdefull än guld och diamanter. Sen berättade han om sin barn, barnbarn och barnbarnsbarn, så himla gullig. Han avslutade med att säga att jag skulle vara MYCKET rädd om mina barn. Självklart ska jag vara det!!





Bägge barnen verkade gilla den friska luften och sov gott




Kategori:

-16!

Vad hände?!
Kategori:

På besök...

Idag, efter att inte varit på dagis sedan i början av november gick vi och hälsade på på Novas dagis. Det har kommit mycket snö och solen lyser så jag tänkte att barnen säkert skulle vara ute och leka och det var dem! Nova tyckte det var hur kul som helst att se alla barnen och leka av sig lite. Men jag håller mig ute än så länge, det får gå ett tag till innan Nova kan vara där som vanligt, vill inte riskera att få hem massa elaka virus.
Theo får vara lite isolerad ett tag till nu när det går massa hemska virus...





Kategori:

Mammas pojke...



Mammas lilla pojke har lite ont i magen så då får man gosa extra mycket med honom...
Kategori:

Morgonmys...

 

Puss!

Nina & Astrid var hos oss i tisdags, visst är de söta!





Kategori:

Lika?

Vad tycker ni, är de lika?
 

Mysigt? - inte just nu...

Alla säger det är så mysigt att amma och bebistiden får man inte tillbaka. Sant! Men det är sannerligen inte alltid så mysigt att sitta vaken varenda natt i flera timmar. Jag drömmer om att få ligga ner normalt på kudden och inte "sitta" upp och sova. .. Jaja, om några år längtar jag säkert tillbaka till bebistiden och önskar man kunde få uppleva det igen, aldrig är man nöjd :)
Lite av mina tankar såhär vid fyratiden på morgonen...
Kategori:

Hembygdsparken...

Igår trotsade vi vädret och körde en sväng till Hembygdsparken. Känns som vi varit inomhus alldeles för mycket senaste tiden men vad ska man göra när man är dålig. Nu hoppas jag att vi håller oss friska lääänge!












Kategori:

Godmorgon!

Här har vi en glad kille denna morgon. Storasyster sover än, nu - kaffe!



Kategori:

5 kg +

Japp, i torsdags vägde The in på hela 5265 g! För två veckor sedan vägde han 4595 g, haha, var ska detta sluta? :) Han var 59 cm lång och hade blivit drygt en cm smartare.


snygg stil på killen va :)

Kategori:

Iris & Pelle

På Iris & Pelle har de provrum som heter duga! Perfekt för oss barnvagnar. Dessutom har de inrett varje rum olika, kul idé.
Tyvärr tyckte jag inte att de hade lika mycket som de brukar ha men några fynd gjordes :)








Kategori:

Kaffe!

Nu för tiden när man inte sover så mycket om nätterna smakar frukost extra bra på morgonen. Speciellt första koppen kaffe...



Kategori:

Tänkvärt...

Har många gånger tänkt på barn som har väldigt många aktiviteter efter skolan, om det verkligen kan vara bra för dem eller är det en stressfaktor? Jag klippte en gång en liten kille, tror han var 10 år, och jag frågade honom om han höll på med någon speciell sport eller något annat roligt. Då svarar han att han har 10 OLIKA aktiviteter i veckan! Men hallå! Är detta normalt? Det tror och hoppas jag verkligen inte men jag tror tyvärr att många barn har alldeles för stor press på sig idag. Läste en intressant artikel i senaste MAMA om att vi som föräldrar måste ta det lugnare, det är trots allt vi som påverkar våra barn (i det mesta i alla fall). Det sades:
 
"Grundproblemet är att vi springer så fort att vi tappat bort vårt sunda förnuft"
 
Depressioner och stressrelaterande symtom som huvudvärk och magont ökar hos barn idag, fruktansvärt enligt mig, att man som förälder inte säger ifrån, barn måste få vara barn. Klart man ska få ha aktiviteter på fritiden om barnet SJÄLV vill men alla har en gräns och den tror jag är väldigt viktig att se som förälder så vi inte utsätter våra barn för onödig press.

Framtida champagnekännare :)

Haha, snacka om att barn lägger märke till vad man gör. Macke luktar alltid på korken när hon öppnar en flaska vin och gjorde även så när han öppnade denna otroligt goda champagne. Nova var ju inte sen att hänga på, gullunge!