Ressug!!

 
Jag är så sugen på att resa men jag får snällt vänta till september när vi åker till Italien. De två första bilderna är på Nova i Italien 2012, då var hon 1 1/2 år drygt alltså lika gammal som Theo är nu, lite likheter finns där väl allt =)
 

Härliga söndag...

Vaknar upp och det ser ut till att bli en riktigt fin dag, härligt! Theo hade feber och kräktes en gång igår men blev pigg och glad lite senare och ingen feber nu när han vaknat så det verkar vara borta, skönt! Nova hade sin släng av det för några dagar sedan men hon fick bara feber, dålig i typ en dag sen borta, skumt.
 
Imorgon är det jobb som gäller hela dagen men på tisdag är det lite minisemester och John Mayer i Köpenhamn, wihoo så kul det ska bli! Missade honom sist han var här så det var ett tag sedan jag såg honom.
 
Nu ska jag passa på att äta frukost i lite lugn och ro innan alla är uppe och hoppar.
 
Ut och njut i solen alla fina läsare!
Kram!
 
Fotbolls VM är igång och Italien spelade sin första match igår och vann, kul! Kanske Nova blir den som håller mamma sällskap framför fotbollsmatcher då jag är gift med typ den enda mannen som inte är särskillt intreserad av sport (förutom hockey) =)
 

Härliga dagar i skogen...

En vecka har gått sedan M åkte på affärsresa så nu är det bara tre dagar till sen kommer han hem igen... det känns rätt tomt efter 11 dagar "ensam" med barnen. I torsdags åkte jag ner till familjen i Sjöbo och stannade ända till idag, det blev en dag extra och vi har haft det så bra så (bortsett från några små utbrott av en trött mamma, haha).
Vi har ätit riktigt god pizza i Lövestad, japp ni läste rätt - Lövestad =) och barnen lekte på en ny fin lekplats som låg precis utanför "La prima classe" som restaurangen heter. Har träffat familj och vänner och Nova har fått leka med några av sina favvispojkar - nästkusinera Xander och Collin, de tre är för söta ihop.
 
Nu ska jag försöka koppla av en stund framför tv:n, Theo sover (som för övrigt är extremt mammig nu när pappa är borta) och Nova börjar komma in i sleepmode snart skulle jag tro...
 
Natti!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagshäng...


Vi har en lugn söndag här hemma. Theo hade lite feber i natt så vi gör allt för att det inte ska bli värre. M är på affärsresa och som frisör är det rätt svårt att ringa och vabba så vi hoppas alla är pigga och friska imorgon. Jag och Nova myser faktiskt i sängen med lite Kalle anka :) men nu är det dags för denna mamman att ta tag i lite saker!
Trevlig söndag