Förvaring...

Köpte små pallar man kan ta av locket på för ett tag sedan för att ha barnen kunde ha leksakerna som är i köket/vardagsrummet där i. Ser betydligt snyggare ut och praktiskt att kunna sitta på med när det behövs. Nu har kidsen även kommit på att de är väldigt bra att klämma ner sig i, praktiskt tycker jag - då vet jag var jag har dem, haha!



Uppdatera...

Ojojoj vad dålig jag är på att uppdatera här. Sorry! Känns som tiden bara springer iväg och man fattar inte var den tar vägen.
Theo och Nova är förkylda, igen. Mest Theo dock, han är riktigt hängig och då blir det att man pysslar med honom och försöker få nödvändiga saker gjort de få timmar han sover :)

I helgen hade vi en mysig middag på Margretetorp, tack finaste svärisarna för en härlig kväll!
Igår körde jag och barnen och hälsade på Nina, Fredrik & Astrid men det gick i ett som det gör med tre barn så det blev tyvärr inga bilder...

Nu blir det vila och nattning av lille gubben snart.

Ciao!


På margretetorp...





Ensamtid...

Barnen sover, bägge barnen sover - innan 19, what!? Macke är borta i jobb så jag passar på att ha lite ensamtid och kollar lite serier, hehe.
Kan ju hoppas på att vårt lilla monster sover i natt med, två riktigt dåliga nätter borde kunna ge en hyffsad nu :)

Skön kväll på er!



Göteborg!

Imorgon drar jag och mannen till Göteborg för lite av varje - jobb, konsert och ensamtid =) Marcus fick Nickelbackbiljetter i present av mig vilket passar perfekt när han ändå har lite jobb där att ta hand om. Barnen ska vara hos farmor och farfar så vi ska passa på att, ja gissa? SOVA på natten, haha =) tänk vilken lyx...
 
Håller på att sortera bilderna från semestern nu, som vanligt en farlig massa dubbletter men slänger upp några stycken, håll till godo =)
 
Natti!
 
 
 
Vi håller här va, sparar lite bilder till annat inlägg, kan ju bli lite väl mycket... =)
 
 
 
 
 

Omställning...

Bägge barnen har blivit dåliga efter vi kommit hem. Theo först med hög feber och allmänt hängig och Nova fick hög feber igår och har haft hela dagen idag... Theo har dessutom tänder på g så ingen bra kombo där...
Och det här ständigt återkommande tema om Theos nattsömn, ja vad ska man säga, ingen förbättring där inte och omställningen i tid nu har inte gjort saken bättre men det börjar kännas som man kommit in rytmen här hemma igen så smått.
Har inte sorterat bilder från kameran än men lägger upp några mobilbilder så länge...

Godnatt!












Hemma!

Sverige välkomnar oss med regn denna första morgonen hemma på nästan två veckor. Morgon för oss men lunch för er andra. Blev ganska chockad att vi sovit till nu så det verkar som vi fortfarande går efter mexikansk klocka :)
Nu ska det drickas GOTT kaffe! Maten har varit kanongod men kaffe kunde de inte göra! Sen blir det till att få undan här hemma och tvätta, tvätta, tvätta...
Bilder kommer lite senare från resan.

Ha en bra dag finisar!