Kort vecka...

Sitter på jobb, extra kort vecka nu. Jobbar idag och imorgon sen långledigt igen! 
Så kom jag på att jag skulle ju bestämma mig om jag skulle fortsätta skriva här eller inte men jag kör på ett tag till och hoppas att jag kan bättra mig med inläggen, har ju gått sådär hittills men plötsligt händer det :)

Hoppas ni har en riktigt dag i det fina vädret!

Theo älskade verkligen Marcus pressgurka häromdagen, haha!!
Kategori:

Beslut...

Känns som jag har ett beslut att fatta... antingen fortsätter jag blogga här och då lite mer frekvent än nu eller så får jag lägga ner helt. Denna hösten har det varit så mycket sjuka barn (läs Theo) och renovering av hus så det känns som att jag inte har något roligt att blogga om till slut. Jobbigt att läsa en massa gnäll bara ju :)
Men nu är det snart semester och det ska bli såå härligt att få vara hemma med familjen, hade iofs gärna åkt till värmen men det får nog tyvärr vänta. 

Återkommer med mitt beslut ;)

Natti!

Mina små fisar... Detta tog jag på de när de hade fotats på dagis och idag kom bilderna därifrån och de blev superfina, kul! Visar sen...

Sista månaden...

Då var vi inne på sista månaden för detta året, var har tiden tagit vägen? !?Det har varit en dålig höst gällande bloggande här men det hör nog ihop med att det varit en dålig höst rent allmänt gällande sjukdomar och så... Theo har varit väldigt dålig och inatt åkte han även på en släng av magsjuka av något slag. Stackars lille plutt! Verkar dock rätt pigg nu vilket är skönt. Veckorna rullar på och det ska bli skönt med lite ledigt tillsammans allihopa snart. En resa till solen hade inte suttit fel, eller vad säger ni!? :) man kan ju alltid drömma... Godingarna på Burlöv center häromdan...