Banka, banka!

Marcus gav Theo en ny leksak häromdagen som blinkar och låter och som man dessutom FÅR LOV att slå på :) Man ska banka ner bollarna i hålen, tror ni detta blev en ny favorit!?



Bror med familj...

Det var verkligen längesen vi träffade familjen Lindell, alltid något som kommit emellan oftast sjukdom tyvärr. Denna gången trodde jag att vi med var tvungna att ställa in då jag och Theo är rejält förkylda men även Kevin och lilla Cleo var förkylda så de kom och vi hade jättemysigt! Tack för allt! Cleo är helt underbar, så söt och snäll och fortfarande så liten, blir extra tydligt att vår bebisfas verkligen är över nu...
Nu blir det sängläge resten av dagen -måste bli frisk!!! Dessa förbaskade förkylningar! 
Nova är hos farmor och farfar och träffar de lite större kusinerna och sen ska både hon och Wilda sova över, min stora lilla flicka. Så roligt att se hur stolt hon känner sig när hon går iväg med sin lilla ryggsäck och ska sova borta :)
Kram på er!


Lugna dagar...

Nu känns det sådär trögt att blogga igen. Dagarna går in i varandra, varit mycket sjuka och bara allmänt väldigt grått. 
Nova har lov nu och det var en glad flicka som gick hem från dagis i torsdags men redan idag undrade hon om hon skulle på dagis när hon vaknade, haha, kul hon trivs där i alla fall... 
Hoppas ni alla får en riktigt skön ledighet!


Nova på väg hem från dagis :)

Nygammal...

Får ha min gamla iPhone då jag tyvärr fick lämna in min samsung och här fanns lite bilder som Macke tagit när han hade den. Den här på han och mig i somras tex... Ååå vad jag längtar efter ljus. 
Godnatt, denna mamma däckar snabbt ikväll, Theo är en handfull just nu för att uttrycka sig milt ;)





Pasta? Nej tack!

Haha, Theo är verkligen inte mammas pojke i det avseendet. I tallriken finns korv, köttbullar och pasta men han är noga med att sortera ut pastan och äter bara köttet. Bestämd ung man det här minsann!




Speciellt korven är extra god...

Gå i ide...

Önskar man kunde gå i ide under vintern. Mörkret är mysigt i sisådär en vecka sen får gärna ljuset, solen och värmen komma igen, jag är verkligen ingen vintertyp. Jag älskar att tända massa ljus och mysa men det väger inte upp kyla, regn, rusk och blask. Nej fy vad negativ jag låter, får väl börja planera en ny resa istället så man har något att se fram emot =)
 
Bjuder på ännu en bild från Mexiko på våra små underverk..
 
 
Godnatt säger denna fortfarande kraxiga mamma...
 

Kraxig...

Är fortfarande rätt kraxig, det tar ju lite längre tid att bli frisk nuförtiden mot innan när man faktiskt sov om nätterna, men får ju ändå säga att det är lite bättre med Theos sovande nu än för en månad sedan, alltid något.
Bjuder på en liten Mexikobild innan jag däckar i sängen.
Godnatt!
 
 

Flicka OCH Pojke!

Jag brukar inte vara vidare djup här på min blogg, lägger mest upp bilder som jag vet familj och vänner vill se så de kan följa med lite i vår vardag då vi är lite utspidda geografiskt sätt.
Men sitter och kollar runt lite allmänt här på nätet och läser lite olika mammabloggar (har blvit sjuk så något får man ju göra) och många tar upp ämnet om pojkigt och flickigt. På någon konstig vänster känns det som att man är helt ute och cyklar om man tycker att flickor kan ha rosa och pojkar kan ha blått för det har blivit någon överdrift på andra hållet att det nästan vänt helt. Flickor SKA ha blått och pojkar SKA ha rosa. Förstår ni, precis som de tycker att man är gammalmodig och förlegad för att man håller på lite könsroller. Men kom igen, vi är och kommer alltid förbli pojkar OCH flickor! Varför ska vi tvingas att vara lika (ja det börjar kännas som tvång snart) när vi är så olika. Låt bara de stackars barnen vara som de är och jag antar att det ÄR det det verkliga budskapet  från alla som tar i från tårna om neutralt hit och dit men nu har det gått så långt så det bara blir absurt.
 
Nu ska Nova få kolla på smurfarna (hon bad om det själv), men vänta där är ju bara en tjejsmurf, hmm, diskriminering av kvinnor det där minsann, mansdominerande samhälle där i smurfbyn, haha, ja ni ser man kan vända på det mesta om man vill ;)

Utveckling...

Det är så kul att se hur barnen utvecklas. Nova har verkligen blivit en "stor" flicka tycker jag, man kan prata med henne på en helt annan nivå än vad man kunde för några månader sedan. Hon är betydligt snällare mot Theo, lite mer mammig mot honom nu, så gulligt!
Och rent praktiskt eller vad man ska säga så har hon från en dag till en annan börjat måla inom linjerna i målarböckerna. Som sagt, kul att se alla förändringar som sker i deras liv.