Skipper...

En av de bästa, eller det var nog den bästa kvällen förresten, var när vi var inne i Castiglione della pescaia och åt på restaurangen skipper. Inte ofta man sitter på en restaurang med den utsikten och dessutom fantastiskt god mat! Theo var på ett strålande humör hela kvällen och Nova sov sig igenom allt vilket gjorde att mamma och pappa kunde njuta lite exra mycket av det goda.
Peter och Madeleine hade kvällen innan kommit och överraskat oss! Snacka om att jag blve paff när de kom gåendes utanför vår lilla stuga på lördagkvällen, jag trodde jag hade tappat förståndet =) Riktigt roligt var det!
 
 
 
 

Italia...

Resan till Italien blev inte riktigt som vi tänkt. Sjuka barn är inte alls kul att ha när man är borta, då vill man bara hem. Men vi hade några bra dagar också som tur var!
Bjuder på några bilder från resan och det kommer nog dyka upp några till som jag har på kameran.

Natti!














Vi lever!

Ville bara titta in och säga att vi lever =)
Nu är vi snart igång igen efter semester och en tids sjukdomar så jag har inte övergett bloggen, bara så ni vet!
Kram på er!

Myskväll...

Idag börjar min semester, det firar denna förkylda mamma med kidsen - godis och film är det som gäller. Vi har alla bänkat oss i sängen och här stannar vi resten av kvällen. Imorgon fixas det sista innan det är dags för Italien!!!