Sluttampen….

Vi får väl säga att vi är på sluttampen av renoveringen där nere just nu och tur är vä ldet för nu börjar jag tycka det är riktigt jobbigt. Avskyr att leva i röra och damm att vi dessutom varit sjuka i omgångar igen den senaste tiden hjälper ju inte till. Gnäll, gnäll och åter gnäll, I know - sorry! Ibland måste man bara få det ur sig, fast frågar man mannen min tycker han nog att jag får det ur mig varje dag här hemma, haha =)
 
Ha skön fredag med massor av fredagsmys!
En skön bild som genast får en att le... en liten Novafis för två år sedan
 

Sällskap...

Idag fick jag sällskap på salongen. Efter en aning jobbigt morgon men en trotsig Theo och riktigt skitväder att cykla i kommer jag fram till dagis och ser på Novas avdelning: vi har maginfluensa på avdelningen. Tack och hej sa jag och Nova då så hon fick följa med mamma på jobb. Tur hon älskar att vara på salongen och är så duktig.

Ha en bra dag alla!





Nytt golv och nymålat på salongen, känns betydligt fräschare, kul!




Familytime!

Idag bär det av ner mot skogarna i Sjöbo för familjefest hos mamma och pappa, (de har varit gifta i 42 år!) ska bli riktigt mysigt. Tycker synd om Kevin, Marlene och lilla Cleo som inte kan komma pga dumma magsjuka!
 
För tillfället njuter jag av lite lugn. Nova är hos Cindy och Ronald så inget syskonbråk här hemma för tillfället, hehe... En kopp kaffe, lite choklad och kollar resor till solen  medan jag väntar på att tvätten ska bli färdig känns precis som en lagom aktivitet just nu. Sen bär det som sagt av neråt skåne.
 
Trevlig helg alla!
 
Här hade jag gärna spenderat nångra veckor i vinter, eller vad säger ni =)