Sommar?

Det är riktigt kyligt ute idag och tycker det har varit i ett par dagar, vad hände med sommaren? Man tycker man borde vara van vid det här laget men hoppet finns där varje sommar ändå, att man ska få tre månader med lite värme som vi så väl behöver för att klara av de andra nio. Haha, fru pessimist som vaknat idag :)

Snart ska vi bege oss till Malmö och kära bror med fru och lilla Cleo som firar 10 årig bröllopsdag! Grattis till er fina!

Här kommer lite bilder från i helgen!


Vi började med vinkväll för att fira att vi har semester (jag bestämde att även mammalediga och andra som går hemma av någon anledning, behöver semester) :)

Ja vad ska man säga - man får ju bjuda på sig själv ;)

I fredags stod en tur till Helsingör på schemat, Nova var mycket spänd över att få åka båt.

Vår lilla fis :)

Sötaste gumman och fina mammis var också med.

Och älskade bigsiss!

Hittade en snygg kille att pussa på!

Mysigaste butiken!

Coolingen!






Sleeping...

Nova var inte på humör i morse, förstod hon var trött så hon och Theo nannar förmiddag tillsammans nu...



Nike!

Klart Theo ska ha ett par Nikeskor!


Wow, mitt första par Nike :)

Fitväder!

Ja det regnar och regnar så det är verkligen "fitväder" som Nova så sött säger. Man blir ju inte piggare av sånt här direkt, kan inte Theos tänder bara komma upp nu så han börjar sova bättre igen på nätterna... Vi drar till Ikea idag, passar väl bra nu... Igår var det matning av ankor på schemat Kusin Wilda var också med Theo och"momma" med... Och farmor...Kusiner...

Foton!

Här kommer ett litet bildhav från förra helgen och denna...



Nova gräver bland mosters blommor

Spillevink

Crazy siss

Mosters pojke

Skogshäng

Mackes revben går inte av för hackor

Macke & mormor

Mmm, såå gott! Grattis till svärisarna som hade 38 årig bröllopsdag!

Nova är extra fin i farfars foppatofflor

Snark...

Nova leker Rapunzel

Prinsessan Rapunzel och nonno har hittat något intressant i trädgården :)


















Nova aka Rapunzel...



Godnatt!

Efter en härlig kväll och en riktigt varm dag sover kidsen gott och jag säger godnatt!



;#**! $@*$¤◀^#(,"

En trotsig 2 1/2 åring och en 7 månaders bebis som håller på att få tänder är INGEN bra kombo! Bara så ni vet.

Smått och gott...

Helgen har gått i rasande tempo som vanligt och även måndagen. Vi har fixat lite hemma, ätit gott och hunnit träffa familjen i skogen :) (bilder därifrån kommer sen, har de på ett annat ställe)Igår kom Peter och Madeleine hem! Blir tomt här hemma när man är van att man träffas eller hörs varje dag på något sätt. Skönt ni är hemma välbehållna och att jag lyckats hålla liv i de flesta blommor tror jag, hihi! Tack för ALLT fint ni hade med er till oss :):)Idag väntas avslutning på Novas dagis sen lovade jag henne att vi skulle mata ankorna :)Ha en fin dag! Nova i full action med att vattna hos farmor och farfar

Det ska börjas i tid...



Solpaus...

Idag bestämde sig solen för att göra en liten paus. Mamma, jag och barnen stack till IKEA och hängde där några timmar. Känt mig riktigt utvilad idag, kan ha något att göra med att mamma hade Theo inatt så jag fick sova. Sov som en stock och vaknade 7:37 :) Tack mammis som Nova säger!


På Ikea får man glass efter maten :)

Glad skit som vanligt förutom när tänderna ställer till det...

Första klippet!

Theo har haft långe tuffsar kvar som har sett lite roliga ut. Det hade kommit nytt hår under så nu rök dem! Första klippet gjort alltså! Han ser mycket större ut nu, min lille bebis...



Kategori:

Bebismys!

I lördags var vi hos Kevin och Marlene och äntligen kunde jag pussa och gosa med lilla Cleo. Vi har varit sjuka så mycket så de gångerna vi träffats innan har vi hållit lite avstånd. Hon är så liten och nätt i jämförelse med Theo, hehe, vår lille tjockis :) Tack för en mysig kväll!




Marlene byggde koja till Nova, hon kör all in vid kojbygge :)

Trött Theo...
Kategori:

Godmorgon söndag!

Sista dagen på denna långhelg, som alltid går tiden alldeles för fort. Men det har varit riktigt sköna dagar med härligt väder som man försöker njuta av till max. Måste ju säga att Ängelholm är en riktigt fin sommarstad!
Ha en skön söndag!


Lite häng vid ån i fredags, så skönt vi hade det!
Kategori:

Köpenhamn!

Jag gillar verkligen Köpenhamn! Igår hade vi en riktig mysig dag där och bara njöt av det fina vädret. Blev såklart lite shopping men faktiskt bara till kidsen. Nova fick avslutningspresent, LEGO. Hon fick välja helt själv, inte så lätt för en 2 1/2 åring men till slut hittade hon det hon ville ha och då är hon minsann bestämd!
Lite blommor fick såklart också följa med hem, sanslöst billigt där ju.


Brunch i Nyhavn, härligt!



På Hamleys, gillades väldigt :)



Kategori:

Avslutning.

Jahapp, då var det sommarlov för Nova fisens del. Ska bli underbart att slippa en massa förkylningar =)
Är inne i en period då det känns som dagarna bara rinner iväg och man inte riktigt hinner med. Theo växer så det knakar och Nova börjar bli en stor flicka. Ska verkligen försöka njuta till max av denna sommaren då det antagligen är sista sommaren som mammaledig och därmed möjligheten till att vara hemma så länge sammanhängande med bägge barnen.
 
Imorgon ska det fixas lite här hemma, ska ha en liten minifest för att fira Novas första sommarlov, korv, minipizzor och pasta är beställt av unga damen =)
 
Sov gott!
 
Vår lilla flicka - här kändes det som att det var sååå långt kvar till förskolor och sommarlov men icke!
Kategori:

Busy, busy!

Det har varit fullt upp i helgen. Nu en ny vecka framför oss! Novas sista vecka på förskolan sen är det sommarlov och ny avdelning till hösten. Tyvärr vaknade hon förkyld idag så vi hoppas hon piggnar till snabbt så hon kan vara med sista dagen nu på onsdag.
Ser ut till att vara en fin dag idag, kanske man ska fortsätta rensa ogräs, blää!
Ha en bra dag alla fina läsare!


Maria och Nicos underbart söta kise som jag fick gosa med när jag vaknade i lördagsmorse :)