Happy!

Det är tur att Novafisen är så här go och glad mellan trotsutbrotten :)
Här för att hon har på sig sina nya fina leggings från butiken Lilla liv i Ängelholm. Hon älskar hur fransarna rör sig när hon hoppar omkring!






Tandläkarbesök...

Theo fick tid idag kl 11 för att kolla hans tänder/tandkött. Lille gossen trillade ner för några trappsteg igårkväll och det blödde riktigt mycket så något har hänt med tandköttet antagligen. Ser ut som en bit gått av och hänger mellan hans glugg. Han verkar inte ha ont men de ville kolla på det och ha det dokumenterat.

Han är en riktig vilding, vår Theo. Han kan gå hur bra som helst i trappor men det är precis som han tappar respekten för den som Marcus sa. Han blir lite väl kaxig och testar gränser, haha, typiskt kille antar jag. Nova hade inte slått sig hälften så mycket som Theo har i den åldern...




Haha, blixten är inte poppis! försökte få bild på gluggen, bjuder på en lite snorig näsa med ;)

Ger upp!

Nu vet jag inte vad mer man kan göra. Nova åkte ju på något igen i tisdags med feber och förkylning. Inatt hade Theo nästan 41 grader och är verkligen inte pigg. Jag vaknar med täppt näsa och 38 grader trots jag äter penicillin, nu ger jag upp!!!! Toookig på detta nu!



Blixten var inte poppis denna morgon :)

Brrr...

Riktigt kallt här den senaste veckan...
Vi börjar pigga på oss här hemma, Nova fick en släng av något i tisdags men är förhoppningsvis bättre nu igen, lilla fisen har inte vaknat än... Det här har verkligen varit en jobbig tid med massa förkylningar om vartannat... Nu ser vi fram emot våren...
 
Min lilla fis...tiden går alldeles för snabbt...
 

Disney on ice!

Nova har varit med faster och kusinerna på Disney on ice idag. Visste ju inte riktigt hur mycket hon skulle uppskatta det men det blev en fullträff! Tack för hon fick följa med.


Nova och kusin Wilda!

I skogen...

Jag och ungarna har varit hos familjen i skogen (sjöbo, hehe) hela helgen. Macke var iväg med jobb så vi passade på. Barnen är fortfarande riktigt förkylda ich rossliga i luftrören, gillar det inte, har hållt i sig så länge nu men man vet precis vad vårdcentralen säge, hur är allmäntillståndet? och det är helt okej, lite tröttare än vanligt men inte så att de är helt utslagna, ja då är där inget att göra så det är bara att vänta...
Såklart jättesynd om dem men nu börjar det bli riktigt tråkigt för man får ändå ta det lite lugnt och kan inte träffa andra barn (de vill ju inte bli smittade) så lite isolerad har/är man ju... mysigt att träffa familjen i alla fall och kunna hjälpa till lite grann med mormor och morfars flytt...

Nu ska jag fortsätta packa upp och städa lite här hemma, tror lilleman vaknar snart...


Bakning hemma hos Cindy o Ronald :)

När vänder det??

Ja som vanligt skriver jag om Theos nattsömn eller brist på nattsömn som jag gjort senaste tiden här på bloggen. Men vissa dagar är man mer uppgiven än andra som idag tillexempel. När ska han börja sova???!!! Min hjärna får snart kortslutning känns det som... Dessutom har han fått ett fruktansvärt humör. Hur glad som helst ena stunden för att i nästa bli galet arg över något som inte passa herrn och då menar jag verkligen galet arg, fattar inte att en sån liten kropp kan rymma så mycket ilska. Någon annan som haft det så här, är det normalt med såna utbrott för en 1 åring?
Jag älskar den lille skiten över allt annat men han kan då köra slut på sin mamma (och pappa)

Godnatt!





Här har busungen lyckats få tag på en liten bit av Novas kinderchoklad, att man kunde bli så kladdig av den lilla biten alltså :) blandat med lite snor tyckte Theo det var smaskens!

Slutet...

Så närmar sig slutet på en ganska lång ledighet här hemma. Även om jag alltid går hemma känns det ju inte som semester men när Marcus med är ledig känns det som lite semester =) Tyvärr har vi spenderat dessa veckorna med att vara sjuka precis som veckorna innan ledigheten med. Förhoppningsvis är det på sluttampen nu och sen hoppas jag att vi håller oss friska lääänge!
Vi är så trötta på att bara sitta inne nu så idag ska vi försöka ta oss en sväng till IKEA, mitt ljusförråd behöver fyllas på! Dessutom ville Nova väldigt gärna äta rosa tårta och de brukar ha rosa prinsessbakelse där så vi hoppas på det idag.
Ha en härlig söndag alla fina, eller mer som lördag idag ju faktiskt =)
 
Nova frågar väldigt ofta nuförtiden när hon vaknar om det är sommar än? Haha, sötisen! För att vara en som inte är så förtjust i solen längtar hon ovanligt mycket efter sommar. På bilden är vi i Italien sommaren -12